Määräaikaishuollot   

Autolan Autokorjaamo  monimerkkikorjaamo, jossa huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä. Huoltoa tilatessaan ja tarjousta pyytäessään asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja sen hetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Ammattilaisillamme on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus. Korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla ja korjaamo pystyy nopeasti hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat. Varaosina käytämme alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia tarvikeosia.

Autolan Autokorjaamo huoltaa ja korjaa kaikki seuraavat automerkit:
Alfa Romeo, Audi, Bentely, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

Sähköinen huoltokirjat digitaalinen huolto-ohjelma ( Audi, Volkswagen, Skoda,Seat, Mercedes, BMW, Ford, Mazda, Jaguar, Land Rover)